Fredag

I mitt förra inlägg berättade jag ju att jag skulle se på Beck: Gamen igår . Surprise, surprise så somnade jag igen -.- . Somnade typ efter 3/4 av filmen så jag fick inte veta vem som var gärningsmannen. Filmen var bra (som de övriga i Beck-serien) , och jag diggade grannen i hans fina tango-outfit, haha :DD . Idag har jag varit en sväng till biblioteket och lånade en bok. Snart ska jag hjälpa mamma laga fastlagsbullar , och senare blir det hemlagad pizza :) . Mums :) . Idag är det ju då fredag och bara 2 dagar kvar av mitt sportlov -.- . Såklart vill jag träffa alla vänner, men borde göra 3 arbeten klart tills nästa vecka typ.
.
Tänk vad många namn det finns för en bulle med sylt/mandelmassa och grädde i :P . I Finland kallar vi ju det för fastlagsbulle, men i sverige säger ni väl semla (?). Om vi säger semla i Finland, menar vi ju typ en fralla (vet inte om det heter så) :P . Jag föredrar nog sylt och grädde :). Förstår inte de människor som gillar mandelmassa. Blä säger jag . Iallafall nu ska jag dra.
Bye bye :) .
.
Daniela

Torsdag

Jag ber om ursäkt att jag inte skrev ett inlägg igår, men jag hade inte tillgång till internet... Igår var jag med mina pappa och syster och se på eventuella bilar för oss att köpa :) . Vi hittade ett par snygga, men såklart skall man inte göra affär genast, utan fundera på saken hemma först. Efter det for vi till McDonalds och äta :P . Onyttigt ja, men gott var det :) .
.
Idag följde jag och min syster med min mamma och pappa som skulle föra in någon bokföring. Vi gick runt i X (vill inte skriva ut staden) och jag köpte påskägg från Lidl :P . Efter det for vi och äta lunch till en restuarang. Det var skinkfrestelse och efterrätten var plättar :) . Jag kände nästan ingen smak, eftersom jag är sjuk, men plättarna verkade vara riktigt goda. Just nu sitter jag framför brasan i vårt vardagsrum och bloggar :) . Man får en så fridfull känsla när man hör veden spraka och ser lågorna flamma. Nu blir det en mysig kväll framför tv:n med Gunvald ♥ ;) . Ja ni förstod kanske att det kommer Beck :) . Jag bara älskar alla kriminalserier / filmer (vet inte om det heter så) som t.ex. Beck, Wallander, Oskyldigt dömd, olika CSI (miami osv.) , osv. :) . Kollade just att det är Beck: Gamen , som kommer idag :) . Vet inte vad jag ska förvänta mig av den, men hoppas på lite underhållning iallafall :) . Hoppas jag bara inte somnar vid slutet (har en dålig ovana att göra så) och så missar jag alltid vem som till slut var gärningsmannen -.- . Nåja, nog om Beck :P . Skriver säkert mer imorgon.
.
Hejdå! :)
.
Daniela

Ps : Jag diggar också grannen ♥ :) . "Ska vi ta en stänkare" haha :) . Hans nackstöd ♥


...

Hej :) . Idag har jag inte gjort så mycket :P . Skidade 5 km längdskidåkning :) . Kändes inte så värst bra eftersom jag inte hade känsel i mina tår :P . Men det blev iallafall bättre sen. Just nu sitter jag och chattar med min vän och kollar på vårt klassfoto :) . Jag blev skitful på det men... Jag blir aldrig bra. Just nu sitter jag och kollar in olika shop online:s och har blivit förälskad i alla snygga sommarklänningar ♥ . Jag blir konfirmerad i augusti så jag måste hålla utkik efter någon snygg festblåsa :P . Ute i god tid kanske ? Nå jag är annars alttid sen så.... Godnatt på er ♥ .
.
Daniela


Måndag

Ja, idag är det då måndag och första egentliga lediga dag på mitt sportlov :) . Mitt sportlov började inte så bra eftersom jag har väldigt sjukt i min hals... Kanske jag får värsta influensan nu, eftersom jag inte varit sjuk på hela hösten och vintern. Iallafall har jag inte gjort så mycket idag... Såg på en film från tv:n och spelat ItGirl på facebook :P. Ja vet, jag har bra liv :) . Ha en trevlig fortsättning på kvällen alla :) .
.
Daniela

Info om lilla mig

Ja i det här inlägget berättar jag väl lite om mig själv.
.
Jag heter då Daniela och är 14 år. Jag kommer från Finland, och är då finlandssvensk. Förutom svenska kan jag då också finska, engelska och lite tyska. Jag bor med min familj ute på landsbygden. Jag gillar att vara med kompisar, vara på facebook och allt annat roligt. I den här bloggen kommer jag då berätta om min vardag och mitt liv. Något mer att berätta kommer jag inte på just nu, men om det dyker upp något i mitt huvud, skriver jag antagligen ett nytt inlägg :).
.
Daniela
.
Ps: Jag kommer nog ändra på headern och övrigt bara jag lär mig hur man ska göra först :P.

Välkommen

Hej ! Och välkommen till min nya blogg. Jag valde att börja blogga dels för att jag har sportlov (då har man ju extra mycket tid) och dels för att jag har velat starta en blogg. Jag ber om ursäkt om jag inte är så aktiv i början, men försöker bättra på mig efter hand. Det här inlägget blir inte så långt, men det är ju trots allt mitt första.
.
Lots of love : Daniela

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0